Praktijkinfo

Huisartsen­praktijk Parkzoom is gevestigd in het gezondheids­centrum aan de Tjeerd Kuipers­straat 1 in Bergschenhoek. De praktijk is opgericht en wordt geleid door dokter Janson. Sinds 2022 zijn er meerdere huisartsen in onze praktijk werkzaam. Daarom hebben wij onze praktijknaam te veranderd in: Huisartsenpraktijk Parkzoom.
Onze uitbreiding met meerdere huisartsen maakt dat u kunt kiezen bij wie u graag een afspraak maakt. Er is keuze uit een mannelijke of vrouwelijke huisarts. Met ons hele team leveren wij professionele zorg dichtbij! Zie ons volledige team.

Met persoonlijke aandacht werken wij vanuit onze professionele behandel­kamers en gebruiken wij de modernste technieken. Huisartsenpraktijk Parkzoom is NHG geaccredi­teerd. Wij streven er naar om onze praktijk zoveel mogelijk open te stellen en afwezig­heid tot een minimum te beperken. Meer informatie over onze praktijk leest u op de pagina praktijkinfo.

Ons team streeft continue naar verbetering en staat voor u klaar om u de beste zorg te leveren! Wij hebben zowel mannelijke als vrouwe­lijke huisartsen in ons team. Binnen onze praktijk zijn praktijk­ondersteuners aanwezig voor het doen van kleine verrich­tingen en het beant­woorden van eenvoudige vragen. De huisartsen en praktijk­ondersteuners werken nauw samen.

Bij het maken van een afspraak kunt u uw voorkeur voor een huisarts aangeven. Patiënten die liever een vrouwelijk huisarts hebben kunnen ook in onze praktijk terecht. Binnen onze praktijk streven wij continue naar verbetering.

Contact

Onze praktijk is gevestigd in Gezondheids­centrum Parkzoom in Bergschenhoek. Het gezondheids­centrum is goed bereik­baar met openbaar vervoer (bus 170, 173 en 174 uitstappen halte Berkelseweg Bergschenhoek) en er is een ruime parkeer­gelegen­heid.

Adres

Huisartsenpraktijk Parkzoom
Tjeerd Kuipersstraat 1
2662 GM Bergschenhoek
010 – 529 03 15
info@huisartsenpraktijkparkzoom.nl

Bekijk hier op Google Maps.