Inschrijven

Onze praktijk is ‘open’ voor nieuwe aanmeldingen. Nieuwe aanmelding zijn van harte welkom.
Graag breiden wij onze huisartsenpraktijk uit zodat er werkgelegenheid ontstaat voor meerdere huisartsen binnen het gezondheidscentrum in Bergschenhoek.
Samen met andere disciplines binnen ons gezondheidscentrum (Apotheek, Fysiotherapie, Logopedie, Podotherapie, Ergotherapie, Dietiste, Verloskunde, Tandartsen, Mondhygiëniste, Thuiszorg, Psychotherapie voor kind en volwassene , Nederlands Slaap Instituut en Audicien) werken wij aan de ontwikkeling van een volwaardige eerste-(deels tweede) lijnszorg die laagdrempelig en voor iedereen goed toegankelijk is. Zie www.gcparkzoom.nl

Patiënten die liever een vrouwelijk huisarts hebben kunnen ook in onze praktijk terecht. Wij leiden (vaak vrouwelijke) artsen op tot huisarts. Op korte termijn zal uitbreiding van artsen realiteit zijn.

Binnen onze praktijk zijn twee praktijkondersteuners aanwezig die u kunnen ondersteunen bij vragen of doen van kleine verrichtingen.

Maakt u gebruik het onderstaand inschrijfformulier of download u ons inschrijfformulier aan rechterzijde.

Vergeet u zich niet af te melden bij uw vorige huisarts en er voor te zorgen dat wij in bezit komen van uw medische gegevens.